SAM Esgrima Barcelona
facebook.com/esgrimasam
twitter.com/esgrimasam
youtube.com/esgrimasam
Cursos d'iniciacio
Campus Olimpia d'Esgrima SAM Imprimir a/e
campusweb200.jpg
Aquest estiu tots els nens i nenes d’entre 6 i 14 anys poden gaudir del 
Campus Olímpia d'Esgrima a les millors instal·lacions de Barcelona. Els joves esgrimidors, i tots aquells que vulguin iniciar-se en aquest esport, no poden perdre’s el 8è Campus d’Esgrima alSAM.


El Campus Olímpia d’Esgrima del SAM és el primer i únic de Barcelona que centra les seves activitats en l’aprenentatge i el perfeccionament de l’esgrima, amb la il·lusió d’aconseguir que els nens i nenes gaudeixin d’aquest esport de forma lúdica durant les vacances d’estiu.

Des del Club d’Esgrima SAM pensem en l’esgrima com l’esport ideal per transmetre els valors en què creiem: respecte, esportivitat, esforç i cooperació.

El Campus d’Esgrima és obert tant als nens i nenes que ja fan esgrima, com a aquells que no n’han fet mai i volen iniciar-se i experimentar les emocions del nostre esport.

A més, faran jocs i activitats per desenvolupar la coordinació, l'agilitat i l'equilibri, i practicaran diversos esports. 

L’horari del Campus és de les 9 a les 13:30h., amb servei gratuït d’acollida des de les 8:30h i fins a les 14h. Es realitzaran 6 torns, que permetran fer el campus a finals de juny, al juliol o a principis de setembre.  

Com cada any oferim un fantàstic preu, 74,50€ la setmana, amb descompte pels socis i per aquells que s’apuntin més d'una setmana.

El Campus Olímpia d’Esgrima es realitza a la Sala d’Esgrima Reina Elisenda, una instal·lació equipada immillorablement per a la pràctica de l’esgrima. És un equipament climatitzat, amb 24 pistes d’esgrima, zona poliesportiva i vestidors adaptats.

Les inscripcions s'han de fer presencialment a la Secretaria del SAM a partir del 24 d'abril, amb places limitades a 50 nens i nenes per torn.

 

  campusweb1.jpg
 campusweb2.jpg
 campusesgrimasam15002.jpg
 campusesgrimasam15001.jpg
 campusesgrimassanta003.jpg 
 
Següent >

 

On som
Activitat de blogs
 
Crèdits | Política de privacitat | Avís legal | Mapa web | Novetats
© 2017 SAM Esgrima Barcelona