SAM Esgrima Barcelona
facebook.com/esgrimasam
twitter.com/esgrimasam
youtube.com/esgrimasam
Cursos d'iniciacio
Màster d'Esgrima de Catalunya a L'illa Diagonal Imprimir a/e

El dissabte 1 d'abril el SAM ha estat present al Centre Comercial L'illa Diagonal organitzant el Màster d'Esgrima de Catalunya de Sabre Absolut, en categoria masculina i femenin, que reunia als vuit millors sabristes catalans de la passada temporada. Es van alçar ambel títol justament els tiradors blau-i-taronges MArc Andreu i Anna Escoda, després d'unes eliminatòries molt disputades que van fer vibrar a la gran quantitat de públi que va presenciar els assalts.

El mateix dissabte també es va pdoer gaudir d'assalts d'exhibició en cadira de rodes entre Pedro Monasterio i Màrius Alvarado. I el divendres la pista havia vibrat amb la repetició de les finals del Campionat de Catalunya per equips de sabre, entre els equips del SAM i de l'Escola Hongaresa d'Esgrima de Barcelona. Tat en categoria masculina com femenina la victòria va correspondre als equips del club organitzador.

Tots aquest assalts d'esgrima d'alt nivell van tenir el contrapunt amb els tastes d'esgrima oferts durant la tarda de divendres i tot el dissabte a tots els nens i nenes que s'acostaven amb curiositat a descobrir l'esgrima. Centenars d'infants van poder fer els primeres passes en el nostre esport, guiats pels tècnics i pels joves tiradors del club.

 
< Anterior   Següent >

 

On som
Activitat de blogs
 
Crèdits | Política de privacitat | Avís legal | Mapa web | Novetats
© 2017 SAM Esgrima Barcelona