SAM Esgrima Barcelona
facebook.com/esgrimasam
twitter.com/esgrimasam
youtube.com/esgrimasam
Cursos d'iniciacio
Laia Vila s’endú una medalla del SAM Imprimir a/e

clubdesgrimasam14098200.jpg
La sabrista blau-i-taronja va tornar a casa seva per arribar fins a la tercera posició del TNR Absolut Copa Barcelona disputat al SAM. La competició va comptar amb una impecable organització i amb una gran participació dels joves sabristes del club, que a més van fer un gran paper.

Gairebé una trentena de tiradores van prendre part en la Copa Barcelona, organitzada com cada temporada pel SAM a les instal·lacions de Reina Elisenda. Entre aquestes hi havia 4 tiradores de casa nostra, moltes d’elles joves disposades a fer-se un nom en el món de l’esgrima.

Anna EscodaSandra Matutano i Jana Molinero van quedar eliminades a la ronda de poules. Laia Vila va fer una gran competició, mostrant-se molt encertada a les poules i demostrant a les eliminatòries directes que es troba en un gran estat de forma. En semifinals però, li va faltar un polsim de sort per superar a Lucía Martín-Portugués (CEL-M), i es va haver de conformar amb la medalla de bronze. Un cop més, la tiradora barcelonina ha pujat al podi en una competició estatal, com ve sent costum en les últimes temporades.

La competició masculina va ser més nombrosa, amb 46 tiradors, entre els quals destacava  la presència d'onze tiradors blau-i-taronges. D’entre aquests, Ignacio Testor, Iker Chamarro, Miguel Paracuellos, Aaron Flotats i Fèlix Mayo no van poder superar el tall de la poule. Dels seus companys habituals d’entrenament va aconseguir arribar a la directa de 64 Nil Vallhonrat. Assoliren la directa de 32 Marc Andreu, Gabriel Mestres i Fran Arellano, mentre que  Pere Andreu i Pablo Roser feren un pas més i es plantaren a la directa de 16. El tirador blau-i-taronja més inspirat fou Lucas Casanova, que perdé el seu assalt de final de vuit i es quedà a només uns tocats de les medalles. 
< Anterior   Següent >

 

On som
Activitat de blogs
 
Crèdits | Política de privacitat | Avís legal | Mapa web | Novetats
© 2017 SAM Esgrima Barcelona