SAM Esgrima Barcelona
facebook.com/esgrimasam
twitter.com/esgrimasam
youtube.com/esgrimasam
No en tindrem mai prou d'esgrima Imprimir a/e
Després del Ciutat de Barcelona, lloc de congregació del millor del món en espasa femenina, una Lliga Catalana Absoluta de sabre. Competicions, ambdues, on es pot veure i gaudir de l'esgrima. Jo bavejo igual, però m'emociono més amb els locals: sóc dèbil amb els qui he vist créixer tirant, ho reconec.

Veig la parada que fa en Pablito a final de pista, amb salt inclòs, i penso que són tocats d'il·luminat, com el que fa en Lucas en un altre assalt de directe, marca de la casa. Cadascú amb el seu estil. Tocats Marc, tocats Pere, tocats Nil, tocats Gabri, tocats David...No puc veure tots els assalts que voldria perquè jo mateixa també estic tirant, però sé del cert que em perdo moments intensos: veritables xuts d'adrenalina que t'arriben i et carreguen com si fóssim Avatars. Moments en què lamento no tenir una càmera a la mà per a poder gravar-ho, encara que potser és millor així: el record cremat directament a la retina. Lamento no haver pogut ser testimoni d'altres moments èpics, com el de la remuntada de 26 a 4 d'en Lucas en l'últim encontre per equips (qui carai no va gravar això?!). Si m'ho hagués descrit en 4 episodis estil Oliver i Benji, encara no n'hagués tingut prou d'escoltar-lo. Pell de gallina #pelldetirador.

Un cop més me n'alegro d'haver superat les meves pròpies trampes mentals i d'haver anat a la competició. Per a poder, a més de bavejar, donar, i sobretot, rebre consells de les companyes, i també d'un entrenador a final de pista. Això no té preu. Gràcies Anna. Gràcies Fran. Gràcies Joan, gràcies Xavis (les vostres veus en off també hi eren presents). Perquè aquests consells són petites portes al canvi. Falta que un escolti (i vulgui escoltar), interioritzi, i apliqui (i que el cervell lliure de trampes mentals deixi aplicar) #noentindremmaiproudesgrima
Ningú ha comentat aquest article.
Nou comentari
Nom:
Títol (opcional):
E-mail:
Comentari (màxim 2048 caràcters):
Verificar:
Neteja el text del requadre per demostrar que ets humà.
 
< Anterior   Següent >

 
Crèdits | Política de privacitat | Avís legal | Mapa web | Novetats
© 2017 SAM Esgrima Barcelona