SAM Esgrima Barcelona
facebook.com/esgrimasam
twitter.com/esgrimasam
youtube.com/esgrimasam
Pau magnifique i crème menthe Imprimir a/e

Hi ha qui no dorm abans de la competi, perquè el cap li bull, ple d'activitat. Jo no dormo dos dies després, analitzant assalts, tocats, repassant converses i imaginant possibles escenaris futurs de nous viatges, "caldo" de cultiu de creació de nous i més forts vincles emocionals. Mentre sona Come a l'autobús que em porta a la feina, penso que és un ritme prou adequat per a descriure el meu estat emocional: energètic. Perquè el viatge m'ha carregat les piles. Perquè hem estat un tot: a la pista i a la carretera, i gairebé un tot durant les hores més intempestives de farra nocturna (confesso retirada després del ponx, el foie, i el sopar rematat amb crème menthe).

Hem viatjat pel repertori de converses: per les absurdes que ja són el clàssic joc entre qui fa anys que es coneix; les crítiques, aquesta vegada amb les lletres de Mecano, banda sonora de la tornada en cotxe; i les més profundes (tot amb aquest ordre) en què analitzem el comportament humà i les mancances de comunicació. M'agrada descobrir-me demanant consells a qui he vist créixer, i intercanviar punts de vista, dubtes, pors. I m'encanta metaforitzar la vida amb un assalt d'esgrima (allò que ens és tan familiar) i estar d'acord en què, si vull canviar certes coses, també les haig de canviar a la pista. I sí, defensar el procés a la inversa: si un canvia la forma de tirar pot canviar la forma d'actuar. 

Magnifique Pau 2016. Pel primer glop de cervesa, la de la 1664 de benvinguda, a casa dels Vicenty, on tenim la sensació de tornar al que ja ens és conegut i familiar; per la comunió a la pista durant l'encontre per equips, i on em sento una mica projecte de Pequeño Saltamontes, animant als qui encara duen els flams del dinar homenatge flotant als seus estómacs; i per la visió d'en Miramon tirant l'encontre de semifinals individual, tot passejant-se per la pista i jugar sobre ella. D'això es tracta oi?, em diu quan parlo amb ell més tard. Sí, d'això es tracta: quan estàs en forma, quan domines la distància, el temps i la cinquena dimensió. 

Ningú ha comentat aquest article.
Nou comentari
Nom:
Títol (opcional):
E-mail:
Comentari (màxim 2048 caràcters):
Verificar:
Neteja el text del requadre per demostrar que ets humà.
 
< Anterior   Següent >

 
Crèdits | Política de privacitat | Avís legal | Mapa web | Novetats
© 2017 SAM Esgrima Barcelona