SAM Esgrima Barcelona
facebook.com/esgrimasam
twitter.com/esgrimasam
youtube.com/esgrimasam
Cursos d'iniciacio
Sense medalles en el TNR de Floret Absolut Imprimir a/e

clubdesgrimasamfloret.jpg
Un TNR de floret absolut sense medalles blau-i-taronges és un fet insòlit en les últimes temporades, però en la competició de casa nostra vam viure aquesta situació anòmala. La millor notícia, la classificació de l’equip masculí pel Campionat d’Espanya.

En la competició masculina,
Oriol Andreu, Stefano Schirone i Levin Kauth no van poder superar la poule. Juan Urrutia va caure a la directa de 64 i Eric Milesi a la directa de 32. Van assolir la directa de 16 Gabriel Garcia i Roger Garcia-Alzòrriz.

En la competició femenina les sis floretistes blau-i-taronges van superar la poule. Van quedar eliminades a la directa de 32 Berta Figueras, Asia Motti i Maria Garcia, mentre que Bàrbara Ojeda i Marina Ojeda van arribar a la directa de 16. Cristina Garcia va assolir la final de 8, però Maria Mariño (CEO-PO) la va privar de les medalles.

En la Lliga Or per equips el SAM masculí (Garcia, Garcia-Alzòrriz, Milesi, Urrutia) va guanyar els dos encontres contra Ateneo i Barajas, completant la poule en 2n lloc i aconseguint una bona posició per les directes del Campionat d’Espanya Absolut.

El SAM femení (Figueras, C. Garcia, B. Ojeda, M. Ojeda) va perdre l’últim encontre en la seva poule amb el CEME de València, de manera que va finalitzar en quarta posició la Lliga d’Or i haurà de guanyar-se la classificació pel Campionat d’Espanya a la Fase Nacional. 
< Anterior   Següent >

 

On som
Activitat de blogs
 
Crèdits | Política de privacitat | Avís legal | Mapa web | Novetats
© 2017 SAM Esgrima Barcelona