SAM Esgrima Barcelona
facebook.com/esgrimasam
twitter.com/esgrimasam
youtube.com/esgrimasam
Cursos d'iniciacio
Lluita i supervivència al TNR d’Espasa Absoluta Imprimir a/e

logomedinadelcampo.jpg
Ricard Romaní
i Josep Mestres van ser els espasistes que van arribar més lluny al TNR d’Espasa Absoluta disputat a Medina del Campo, que va comptar amb 184 participants i amb una competició dividida en 3 fases.
Aquesta temporada els TNR Absoluts d’Espasa, segueixen comptant amb una altíssima participació, i això ha provocat que els tiradors quedin distribuïts en 3 categories segons la posició que ocupen al Rànquing. D’aquesta manera,
Albert Tena va disputar el dissabte la poule de la primera fase, que va superar, quedant eliminat després a les directes que donaven accés a la següent fase, que es va disputar diumenge.

El diumenge Alejandro García va quedar eliminat a la ronda de poules de 2a categoria, mentre que Guillaume Lanteri, Arnau Seguí i Josep Mestres va superar aquesta ronda i les directes de 128, mentre que la duríssima eliminatòria de 64 només la va superar el  Josep Mestres. En canvi, Ricard Romaní i Alejo Torres, amb millor Rànquing de la temporada passada, havien disputat les poules de 1a categoria, accedint per tant directament a aquestes eliminatòries de 64, fase que Ricard Romaní va aconseguir superar. D’aquesta manera Ricard Romaní i Josep Mestres, seguint camins diferents, van assolir la directa de 32, classificant-se finalment en els llocs 23 i 27. Ells dos, juntament amb Alejo Torres (que finalitzà 37è), tenen ja assegurada plaça per les poules de 1a categoria en el pròxim Rànquing Absolut i s’asseguren així poder disputar les directes de 64.

En la competició per equips, el SAM-2 (García, Mestres, Seguí, Torres) va aconseguir 1 victòria (sobre Barajas) i 2 derrotes (amb CREA i Pozuelo) en la poule de la Lliga d’Or. El SAM-1 (Lanteri, Romaní, Tena) va aconseguir 3 victòries en la poule de la Lliga de Plata.


Considerant la gran exigència de la competició, un cap de setmana per quedar satisfets.


 
< Anterior   Següent >

 

On som
Activitat de blogs
 
Crèdits | Política de privacitat | Avís legal | Mapa web | Novetats
© 2017 SAM Esgrima Barcelona