SAM Esgrima Barcelona
facebook.com/esgrimasam
twitter.com/esgrimasam
youtube.com/esgrimasam
Cursos d'iniciacio
Èxits blau-i-taronges en el Circuit Francés de Sabre Imprimir a/e
clubdesgrimasam16045.jpg
El gran nivell de l’esgrima francesa fa que les competicions que es realitzen més a prop de casa nostra resultin molt atractives pels tiradors blau-i-taronges que tenen ganes de competir i aprendre en un entorn i unes exigències diferents. D’aquesta manera, 6 sabristes del SAM de diferents edats van desplaçar-se a Pau per competir en un Torneig Open.David Sagardí
, que va prendre part en la competició M11, guardarà un gran record de la seva primera competició internacional, ja que va aconseguir guanyar el torneig, després de vèncer a la final al francès Hugo Lepetit (Tarbes).

També es va alçar amb el títol en la categoria de veterans l’experimentada Inés Legemaate, tot un referent del sabre femení del SAM.

En la competició masculina absoluta qui va quedar més a prop de les medalles fou Marc Andreu, amb la 5a posició. Lucas Casanova assolí el 10è lloc i Pablo Roser el 19è. Mentre que en la competició femenina absoluta Inés Legemaate i Anna Escoda també van quedar a frec de les medalles amb la 5a i 6a posició respectivament.

Aquest cap de setmana ha representat una gran experiència per tots aquests tiradors blau-i-taronges, que a més van ser acollits amb molta estima pels responsables de la Section Paloise d’Escrime, el club organitzador del Torneig.

 clubdesgrimasam16038.jpg
 clubdesgrimasam16039.jpg
 clubdesgrimasam16040.jpg
 clubdesgrimasam16041.jpg
 clubdesgrimasam16042.jpg
 clubdesgrimasam16043.jpg
 clubdesgrimasam16044.jpg
  
< Anterior   Següent >

 

On som
Activitat de blogs
 
Crèdits | Política de privacitat | Avís legal | Mapa web | Novetats
© 2017 SAM Esgrima Barcelona